Cosmox Boeken

maandag 24 oktober 2011

Steve Jobs - Walter Isaacson

De enige geautoriseerde en volledige biografie van Steve Jobs, de man die 5 oktober 2011 overleed. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken gevoerd met Jobs en zijn familie en vrienden. Dit deed hij om zo een beeld te vormen van Steve Jobs als mens.

Maar naast die gesprekken, heeft hij ook gesprekken gevoerd met collega's bij Apple en met concurrenten van Apple. Voor een beeld van Steve Jobs als zakenman.

Wie is nu toch die man die de hele wereld aan zijn voeten kreeg met Apple? Steve Jobs, de meest volledige en geautoriseerde biografie is geschreven door Walter Isaacson, de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was Walter hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef ook biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein. .

Leuk weetje over de coverfoto:
Steve vond dat hij zelf nooit leuk/interessant op foto's stond. Hij is een tijd met een fotograaf gaan zitten welke een gesprek met hem aanknoopte en probeerde een mooi portret van hem te schieten. Uiteindelijk vroeg de fotograaf of Steve zou kunnen kijken als wanneer hij aan een nieuw idee werkte. Dat bleek dé foto te zijn voor Steve waarvan hij vond dat hij er écht op stond, dat hij als persoon compleet werd weergegeven. Dit werd tevens de cover van zijn autobiografie.

Het boek over Steve Jobs kost €25,00.
http://www.cosmox.nl/boeken/steve-jobs-walter-isaacson-9789000302727


ISBN
9789000302727
Taal
Nederlands
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
504
Uitgeverij
Verschijningsdatum
24-10-2011
Afmetingen
231 x 150 x 45 mm.
Gewicht
1152 gr.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten