Cosmox Boeken

maandag 28 november 2011

De Vlucht - Suzanne Vermeer

Dagmar Vredeling heeft het prima voor elkaar. Ze is stewardess en heeft het prima naar haar zin op haar werk. Ze woont inmiddels twee jaar gelukkig samen met haar vriend Ruben. Totdat ze er achter komt dat Ruben vreemdgaat... En dat verraad is pas het begin. In de daarop volgende weken verspreidt Ruben allemaal leugens over haar. Vrienden laten haar vallen en haar werkgever ontvangt ernstige klachten van passagiers én collega's.

Dan krijgt Dagmar een schokkend telefoontje vanuit Mallorca. Haar vriendin Marianne, die daar als reisleidster werkt, is vermoord. Om niet bij alle tegenslagen in haar leven zichzelf neer te leggen, neemt ze een besluit. Ze zal de waarheid van de dood van haar vriendin achterhalen. Dagmar reist af naar Mallorca en daar komt ze terecht in een criminele wereld van schone schijn, veel geld en grote belangen...

Het boek kost €10,00
http://www.cosmox.nl/boeken/de-vlucht-suzanne-vermeer-9789022996089

ISBN
9789022996089
Taal
Nederlands
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
256
Uitgeverij
Verschijningsdatum
30-05-2009
Afmetingen
213 x 134 x 24 mm.
Gewicht
300 gr.

2 opmerkingen:

  1. Volgens de een leest het makkelijk weg en vindt het geweldig, terwijl de ander juist het tegenovergestelde er van vindt. Het schijnt wel dat andere (nieuwere) boeken van haar veel beter zijn dan deze. Dit is ook een van de eerste boeken van haar. Maar als fan zijnde is dit wel een boek voor in de collectie.

    BeantwoordenVerwijderen